Een nieuwe manier om te bewegen en sporten in de buitenruimte: QR Fit routes!

Sporten en bewegen in de buitenruimte is populair! De gemeente Geldrop-Mierlo wil dit mogelijk maken voor en stimuleren onder inwoners. Daarom worden de komende jaren nieuwe Sport- en beweegmogelijkheden in Geldrop en Mierlo gerealiseerd. Een nieuwe en makkelijke manier van bewegen zijn QR Fit routes. Dankzij de beweegroutes kom je middels een gratis app in beweging en tegelijkertijd geniet je van de buitenlucht.

 

Benieuwd hoe het werkt?

Door Geldrop en Mierlo staan paaltjes met QR-codes verspreid. Deze codes vormen samen een beweegroute die je terugvindt in de gratis te gebruiken QR-FIT app. Langs deze routes kun je wandelen of hardlopen. Door de codes op de palen te scannen krijg je op maat gemaakte oefeningen die je op je eigen niveau kunt uitvoeren. Of je nu een beginnende sporter bent of een expert in bewegen, QR-FIT heeft de perfecte workout voor iedereen. Met de routes beweeg je gratis in de openbare ruimte wanneer het jou uitkomt. Bekijk Geldrop en Mierlo eens vanaf een andere kant en beweeg lekker in de buitenlucht. De oefeningen wisselen elke 24 uur, dus je zult je nooit vervelen.

Ben je benieuwd naar onze nieuwe beweegroutes? Houd de social media kanalen en middenstandsbelangen in de gaten en kom op 15 september naar de opening in Geldrop en/of Mierlo.

15 september 10.00 uur: opening route in Geldrop bij speeltuin de Roze Olifant
15 september 14.00 uur: opening route in Mierlo bij Calisthenicspark Santheuvel