Fit in je wijk

Fit in je wijk

Sportende mensen in de buitenlucht

IN EEN GEZONDE OMGEVING VOEL JE JE FIT

#FITOPJOUWMANIER

CALISTHENICS PARK

Vind je de sportschool te ver? Je kan ook fit worden in je eigen wijk of buurt! Je kunt alleen of samen met anderen volop aan de slag op het Calisthenics Park Geldrop of het Calisthenics Park Mierlo.

Tips

  • ZOEK EEN GRASVELDJE IN DE BUURT OP EN VOER DAAR JE OEFENINGEN UIT.
  • TROMMEL JE BUREN OP OM SAMEN TE SPORTEN.
  • GEBRUIK WATERFLESSEN, BOEKENTASSEN OF ANDERE ZWARE OBJECTEN ALS GEWICHTEN OM JE SPORTSERIE NOG ZWAARDER TE MAKEN.
  • DAAG JEZELF UIT OM NIEUWE DINGEN TE PROBEREN. WISSEL JE STANDAARD WORKOUT IN DE WIJK AF MET EEN ONLINE LESJE YOGA.

BUURTSPORTCOACHES

De buurtsportcoaches van Leef Geldrop-Mierlo zijn vaak op verschillende plekken binnen of buiten bezig met sporten en bewegen.

Op hun website vind je het aanbod van alle activiteiten (Aanbod – Leef Geldrop-Mierlo!) en een overzicht van alle sportaanbieders en partners in Geldrop-Mierlo (Sportaanbieders & partners – Leef Geldrop-Mierlo!)

Hierdoor vind je makkelijk en snel wat er in je eigen wijk wordt aangeboden. Ook heeft Leef een pagina waar alle buurtsportcoaches zichzelf voorstellen en waar je kunt lezen wat zij allemaal doen in Geldrop-Mierlo. Zo kan jij de buurtsportcoaches beter leren kennen en herkennen in de buurt. Je kunt hier ook de contactgegevens van Leef vinden.

MAAK KENNIS MET DE BUURTSPORTCOACHES

GEBIEDSREGISSEURS 

De gebiedsregisseurs van de gemeente Geldrop-Mierlo zijn het herkenbare aanspreekpunt voor inwoners in de wijk en zijn vaak in de wijk aanwezig. De gebiedsregisseurs denken mee met inwoners en maatschappelijke organisaties en verbinden en ondersteunen inwoners om samen ideeën uit te voeren. 

Wil jij meer te weten komen over de gebiedsregisseurs? Of wil jij met vragen of ideeën voor de wijk die gaan over Fit&Pit of andere onderwerpen langs bij de gebiedsregisseur? Lees dan hier wanneer en waar je ze op hun afwisselende werkplekken in de wijk kunt vinden!