Samen genieten

Samen genieten

Horecaplein Geldrop

SAMEN GENIETEN IS LEUKER DAN ALLEEN

#EENKLEINGEBAAR

Hard werken, sporten, gezond eten… 

Soms wil je ook gewoon eventjes genieten. Ook dat kan in Geldrop-Mierlo volop. Genieten kan op veel verschillende manieren. De een geniet van de rust in de natuur, de ander van een bruisend terras.

Tips

  • Ben niet te streng voor jezelf. Iedereen heeft rust nodig.
  • Houd de 80/20 regel aan: 80% gezond eten, 20% genieten.
  • Heb je behoefte aan rust? Zoek dan de natuur op in Geldrop-Mierlo.
  • Ben je al naar Dierenrijk geweest? Of Escaperoom Geldrop, SpaSense Geldrop of het HUP hotel in Mierlo? Ontdek hier alles voor een dagje uit.

WAT TE DOEN EN WAAR TE GAAN?

Weet je niet wat te doen in Geldrop-Mierlo? Geldrop-Mierlo Verweeft & Vermaakt heeft de leukste activiteiten en mooiste plekken op de kaart gezet, zodat jij optimaal kan genieten van deze twee mooie dorpen. Als je een overzicht wilt van alles wat er te doen is en alle plekken waar er te gaan is, kijk dan hier

WAT TE DOEN WAAR TE GAAN

WANDELEN & FIETSEN

Geldrop-Mierlo is rijk aan kleurrijke bossen in de herfst en een prachtige paarse heide in augustus. Maar ook op andere momenten is de natuur in het oergezellige Geldrop-Mierlo verrassend.

ONTDEK ALLE FIETS- EN WANDELROUTES

BOURGONDISCH GENIETEN

Geldrop-Mierlo heeft (h)eerlijke streekproducten, zoals de echte Mierlose Zwarte, Peijnenburg en ons zelf gebrouwen bier, dat alleen in Geldrop te krijgen is. Daarnaast zijn er genoeg plekken waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, dineren of borrelen.

ONTDEK DE HORECA IN GELDROP-MIERLO

WINKELEN

Winkelen in Geldrop-Mierlo betekent: je onderdompelen in een dorpse gezelligheid met stadse sfeer. Verrassende winkeltjes in oude pandjes, die je nergens anders tegenkomt. Maar ook voor de bekendere ketens is het een fijne plek. Ontdek het zelf!

ONTDEK DE WINKELS IN GELDROP-MIERLO

Meer over fijne contacten en ontspanning