Samen actief bezig zijn

Samen actief bezig zijn

Groep vrouwen die elkaar een high-five geven

SAMEN ACTIEF BEZIG ZIJN IS LEUKER DAN ALLEEN

#EENKLEINGEBAAR

Wil je graag dansen, paardrijden, fietsen, duiken, fitnessen, hockeyen, voetballen of een vechtsport beoefenen? Of wil je bij een muziekkoor, je creatieve kant ontdekken in een cursus of workshop of een instrument leren spelen? Het aanbod in Geldrop-Mierlo om samen actief bezig te zijn is groter dan je denkt.

Of je nu 7 bent of 77, er is voor iedereen wel wat te doen. Er zijn verschillende verenigingen en clubs waar je een gratis proefles kunt doen en waar je jezelf kunt inschrijven als het goed bevalt.

Je hoeft je natuurlijk helemaal niet bij een vereniging of club aan te sluiten om actief bezig te zijn. Je kunt ook lekker gaan wandelen, fietsen of hobbyen samen met anderen.

Tips

  • GA IETS ACTIEFS DOEN SAMEN MET FAMILIE, VRIENDEN, BUREN OF COLLEGA’S.
  • LEER NIEUWE MENSEN KENNEN BIJ EEN VERENIGING OF SPORTSCHOOL.
  • ONTDEK WAT JE LEUK VIND DOOR MIDDEL VAN EEN GRATIS PROEFLES.
  • DENK OOK EENS AAN YOGA OF MEDITATIE. DIT VERBETERT JE ADEMHALING, CONCENTRATIEVERMOGEN EN NACHTRUST. OOK KOM JE UJT DE STRESSMODUS.

SPORT- EN CULTUURAANBOD

Door het grote aanbod van sport en cultuur in Geldrop-Mierlo snappen we dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet. Leef! Geldrop-Mierlo heeft daarom een verzameling gemaakt van al het sport- en cultuuraanbod.

ONTDEK HET HIER

GA ER ZELF OP UIT!

Je kunt ook lekker zelf gaan wandelen, fietsen en bewegen. Alleen, of met buren, vrienden, collega’s etc.

BEKIJK ALLE WANDEL-EN FIETSROUTES IN GELDROP-MIERLO

Meer over fijne contacten en ontspanning