Internationale Vrouwendag: Vrijdag 8 maart Feest in Geldrop!

Op vrijdag 8 maart 2024 vieren we Internationale Vrouwendag met een spetterend feest in wijkcentrum de Dreef in de Coevering in Geldrop! Alle vrouwen en meiden van 10 tot 100 jaar zijn van harte welkom.
Het feest wordt georganiseerd door vrouwen van de Vrouwencirkel, met hulp van diverse vrijwilligers en de LEVgroep, met een financ:iele ondersteuning van de gemeente Geldrop-Mierlo. 

Tijdens deze avond kun je genieten van hapjes, muziek van dj Elena en diverse korte optredens, waaronder Multi(f)vocaal met a capella, Zangeres Monique, Soldiers of Love Crew met Hip Hop en de professionele danseres Raïfa Bazzi.

Op Internationale Vrouwendag staan we stil bij de strijd voor gelijke rechten en kansen voor iedereen. Maar bovenal is het een dag om plezier te maken en samen te zijn. Dus trommel je vriendinnen op en neem je zusje, dochter, vrouw, moeder, collega of grootmoeder mee!

Kaartjes kosten €5 per stuk voor 1 persoon + gast. Bestel ze op tijd via www.vrouwendag8maart.nl. De Koffiekar uit de Coevering verzorgt gratis koffie en thee, en consumpties kosten €2,50.

Het feest begint om 19:00 uur en eindigt om 23:30 uur, met de eerste optredens om 19:30 uur. Er is plaats voor 400 vrouwen en meiden, dus nodig anderen uit en laten we er samen een geweldig feest van maken!
Tot ziens op 8 maart! Voor meer informatie en kaartjes, bezoek www.vrouwendag8maart.nl