« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speciale editie Boekjes & Babbels in de bibliotheek in Geldrop

9 mei, 2023 @ 10:30 - 11:30

Jonge ouders in de gemeente Geldrop-Mierlo opgelet! 2023 staat in het teken van de ‘Nijntje groente campagne’. Dit is een initiatief vanuit Fit&Pit met vele partners, waarmee we een gezond en gelukkig leven gemakkelijker en aantrekkelijker willen maken.

Daarom ontvangen in 2023 alle 2-jarigen uit Geldrop-Mierlo het boek ‘Eten met Nijntje’ bij de controleafspraak op het consultatiebureau. Het boek laat de allerkleinsten kennis maken met gezond eten en biedt kookinspiratie voor het hele gezin. Dit boek kun je natuurlijk ook in de bibliotheek lenen!

Daarnaast worden er gedurende het hele jaar allerlei andere activiteiten georganiseerd met Nijntje en over gezond eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan een Nijntje Groentewandeling en gezonde smoothies maken. Boekjes & Babbels: Nijntje groente campagne, Gezond eten! Geheel in lijn met het thema ‘gezond eten en drinken’ organiseert Bibliotheek Dommeldal samen met het consultatiebureau in Geldrop een Boekjes & Babbels activiteit. Kom op dinsdag 9 mei, 10.30 uur, gezellig met je (klein) kind(eren) van 0-4 jaar naar de bibliotheek in Geldrop om te luisteren naar het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg.

Ga daarna mee op zoek naar al het eten in de bibliotheek en leer wat wel of niet gezond is. Emmy Cuppen (Verpleegkundige Jeugdgezondheidszorg Geldrop/Mierlo) zal jullie hier op interactieve wijze van alles over vertellen.

Datum: dinsdag 9 mei
Tijd: 10.30 – 11.30 uur
Locatie: Bibliotheek Dommeldal, vestiging Geldrop (Heuvel 94)
Entree: gratis, na aanmelding via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten