« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soep-Inn

september 28, 2022 @ 11:30 am - 1:30 pm

Soep, gezelligheid en met elkaar in gesprek over een interessant thema. Elke laatste woensdag van de maand vindt er een Soep-Inn plaats voor alle bewoners van de wijk Den Akert, met uitzondering van augustus en december.

Voor inwoners van de wijk Den Akert, maar ook voor inwoners daarbuiten, wordt een lunch geserveerd met uiteraard een lekker soepje. Via de Soep-Inn willen wij mensen met elkaar verbinden en bruikbare informatie met elkaar uitwisselen. Zo werken we met elkaar aan een meer inclusieve wijk en gemeenschap. Eentje waar iedereen meedoet en meetelt. We ontmoeten elkaar op een prettige manier in een sociale sfeer. De gebiedsregisseur van de gemeente, wijkcoach van LEVgroep
en wijkagent sluiten regelmatig aan. Ook proberen we telkens een vertegenwoordiger van interessante maatschappelijke organisaties uit te nodigen.

Elke laatste woensdag van de maand komen we van 11.30 uur tot 13.30 uur bij elkaar in wijkgebouw Den Akert, met uitzondering van augustus en december. Wil jij graag aanschuiven bij de Soep-Inn, wil je komen helpen of wil je meer weten? Loop gerust eens binnen, stuur een mailtje naar info@denakert.nl of bel met 040-2860001.

Gegevens

Datum:
september 28, 2022
Tijd:
11:30 am - 1:30 pm
Evenement Categorie: