« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seniorenmarkt

4 juni, 2023 @ 11:00 - 14:00

Seniorenmarkt
Op zondag 4 juni organiseren Wooninc., de LEVGroep en Leef Geldrop-Mierlo voor de tweede keer de ‘Vitaal ouder worden’ informatiemarkt in de gemeente Geldrop-Mierlo. Deze zal plaatsvinden op het WoonincPlus complex ‘Kastanjehof.

Doel

Op de ‘Vitaal ouder worden’ markt willen we bewoners uit Geldrop-Mierlo relevante en interessante informatie geven omtrent het thema ‘zelfstandigheid, en regie houden over je toekomst’. Dit op een toegankelijke en plezierige manier. Door verschillende relevante organisaties bij elkaar te brengen, willen we senioren, familieleden, mantelzorgers etc. mogelijke oplossingen laten zien voor een hulpvraag of algemene informatie verstrekken rondom het thema.

Opzet

De markt wordt gehouden in de ontmoetingsruimte en het terras van het appartementencomplex Kastanjehof. De kramen zullen deels binnen en deels buiten staan. De markt staat gepland van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Alle deelnemende partijen brengen informatie over zorg, producten, praktische hulp of activiteiten passend bij de doelgroep. Naast de kramen willen we kijken of er interesse is om ook workshops / lezingen te geven, die passen bij het thema vitaal ouder worden. U kunt dit aangeven bij opgave van uw interesse om deel te nemen.

Gegevens

Datum:
4 juni, 2023
Tijd:
11:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
,