« Alle Evenementen

Schuilt er in jou een echte chef? Doe dan mee aan True Friends & Good Food!

10 december @ 14:00 - 17:00

De kans om te leren koken van een echte chef-kok

Hi Friend!

Houd jij van koken, lekker eten en een goed gesprek met je beste vrienden? Dan is deze Challenge echt iets voor jou! Want op woensdagmiddag 10 januari 2024, van 14.00 – 17.00 uur is het tijd voor de allereerste editie van True Friends & Good Food in het jongerencentrum Luuk in Geldrop. Speciaal voor True Friend komt professionele chef-kok Willem Arts, om samen met jullie de lekkerste, gezonde gerechten te maken!

Tijdens deze Challenge leren jullie van Willem welke stappen een chef-kok allemaal zet om een chef-waardig hoogstandje op tafel te toveren. Hoe voeg je precies goed kruiden toe aan je gerecht? Hoe maak je de lekkerste dipsausjes? En hoe maak je een bord net zo mooi op als in een echt restaurant? Je gaat het leren!
Nu denk je misschien: best spannend dat koken. Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen! Samen met Willem helpen ook de jongerenwerkers van LEV en Team True Friend je een handje.

Klaar met je eigen meesterwerk? Dan ga je het meteen lekker opeten! Ontdek hoe gezond eten ook écht lekker eten kan zijn. Zo blijf je fit en voel je die pit! 😊
Als we aan tafel gaan, is het ook tijd voor een goed vriendengesprek. Want wat is er nu leuker dan kletsen met je best friends terwijl je samen lekker aan het eten bent?
Meedoen aan True Friends & Good Food is gratis én makkelijk, via de app. Meld je aan voor Challenge #3. Je krijgt dan je bevestigingsmail als officieel toegangsbewijs. Wacht niet te lang met opgeven, want de chef wil met jou aan de slag!

Aanmelden via de app doe je in vier stappen:
1: Download de app.
2: Maak een profiel aan.
3: Schrijf je in als True Friend via het aanmeldformulier.
4: Meld je aan voor Challenge #3!

Zorg dat je erbij bent!

Gegevens

Datum:
10 december
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie: