« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pubquiz voor jongeren (18-27 jaar) (Op aanmelding)

4 oktober, 2022 @ 19:30 - 23:30

Via de pubquiz kan je gezellig meedoen met jouw eigen team én andere jongeren ontmoeten. Het gaat erom dat je op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit je geheugen op kunt graven. Door leuke en lastige vragen én de druk die er op staat kunnen we samen zorgen voor een hele avond vol plezier. De vragen met foto’s en muziekfragmenten maken het natuurlijk extra leuk!

De pubquiz is een van de vele manieren om te zorgen voor fijne contacten en ontspanning oftewel ‘relaxen’. We gaan er een mooie en gezellige avond van maken. De Pubquiz is georganiseerd in het kader van de Week van Ontmoeting.

WEEK VAN DE ONTMOETING
Alle jongeren hebben behoefte aan gezelschap: even een praatje, even samen een drankje doen of er samen op uit gaan. Want iedereen wil zich graag goed voelen. En iedereen gunt dat ook een ander. Dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Eenzaam kun je zijn of kun je je voelen, dat kan iedereen overkomen. Een gebrek aan contact ligt snel op de loer in de steeds snellere en vluchtigere wereld waarin we leven. Een klein steuntje in de rug kan een groot verschil maken. Rondom de Week van de Ontmoeting willen wij hier extra aandacht voor vragen. Dat doen we door elkaar te ontmoeten. En door eenzaam of alleen zijn bespreekbaar te maken voor wie daar behoefte aan heeft.

AANMELDEN
Stuur een mailtje met een leuke naam voor jullie team (om alvast een punt te scoren) en de naam van de teamleden naar info@fitenpitgeldropmierlo.nl. Een team mag bestaan uit minimaal 2 en maximaal 5 personen. Aanmelden kan tot en met zondag 2 oktober.

Gegevens

Datum:
4 oktober, 2022
Tijd:
19:30 - 23:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kaffee Katoen
Heuvel 10
Geldrop, 5664 HK
+ Google Maps