« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maatjescarrousel Kerstbrunch

22 december, 2022 @ 10:00 - 12:00

Man en vader in bos die elkaar een hand geven

Wil jij graag nieuwe mensen leren kennen? Een maatje om mee te kletsen of om mee te wandelen of samen een (nieuwe) hobby uit te oefenen?

Bij de Maatjescarrousel voer je meerdere gesprekken met verschillende mensen om te kijken of er iemand bij is, met wie je wat vaker zou willen afspreken.

LIEVER EEN OP EEN DAN IN EEN GROEP

Veel mensen hebben behoefte aan gezelschap, kopje koffie, thee, een praatje, of om er op uit te gaan met anderen. Sommige mensen vinden het prettiger om dat met een maatje te doen, dan deel te nemen aan activiteiten in een groep. Misschien ben jij ook iemand die hierdoor aangesproken wordt?

HET IDEE VAN DE MAATJESCARROUSEL

Om bij elke behoefte aan contact of (hulp)vraag een vrijwilliger te zoeken, vraagt steeds meer van het vrijwilligerswerk. Vanuit de gedachte dat mensen met een vergelijkbare behoefte ook een maatje voor elkaar zouden kunnen zijn, is de Maatjescarrousel ontstaan. Mensen maken met behulp van verschillende werkvormen kennis met elkaar. Zij delen hun behoefte of (hulp)vraag, bespreken met elkaar of er overeenkomsten zijn in interesses, hobby’s, in werk- en levenservaring of in de persoonlijke situatie. Op basis van dat gesprek wordt gekeken of er voldoende klik is om maatje van elkaar te worden.

De Maatjescarrousel gaat uit van de gedachte dat ieder mens iets aan een ander kan bieden. Zeker mensen die iets van zichzelf in een ander herkennen kunnen op deze manier laagdrempelig met elkaar in contact komen.

AANMELDEN

Heb jij een behoefte aan contact of een (hulp)vraag die voor jou aanleiding geeft om op zoek te gaan naar een maatje? Meld je dan aan voor de Maatjescarrousel. Er is een buurtcoach van LEVgroep aanwezig om je welkom te heten, om vragen te beantwoorden en om waar nodig te ondersteunen bij de gesprekken. We sluiten gezamenlijk af met een kop soep en een broodje. Je bent van harte welkom! Er is een maximaal aantal plekken, vol is vol.

Aanmelden kan telefonisch op 040-2005815 of per mail naar geldrop-mierlo@levgroep.nl

Bijvoorbeeld:  ik zoek iemand om mee koffie te drinken, te wandelen of om mee te praten. Geef daarnaast aan wat je hobby’s zijn. Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee met de indeling van de gesprekken.

Gegevens

Datum:
22 december, 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Jozefplein 4. 5666 RL Geldrop
Jozefplein 4. 5666 RL
Geldrop,