« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KOFFIE IN DE TENT MET DE GEBIEDSREGISSEUR

28 september, 2022 @ 12:30 - 14:30

Veel mensen hebben behoefte aan gezelschap, een kopje koffie, thee, een praatje, of om er op uit te gaan met anderen. Want
iedereen wil zich graag goed voelen. En iedereen gunt dat een ander zich ook goed voelt. Actief, gewaardeerd en verbonden met
anderen. Dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Eenzaam kun je zijn of kun je je voelen, het is een gevoel dat jong en oud overkomt. Een gebrek aan contact ligt namelijk snel op de loer in de steeds snellere en vluchtigere wereld waarin we leven. Een klein steuntje in de rug kan een groot verschil maken voor jezelf of voor een ander. Rondom de Week van de Ontmoeting willen wij hier extra aandacht voor vragen. Door elkaar te ontmoeten en eenzaam of alleen zijn ook bespreekbaar te maken.

KOM LANGS!
Met een kop koffie of thee raken mensen al snel met elkaar aan de praat. Daarom laten de gebiedsregisseurs van de gemeente Geldrop-Mierlo zich tijdens de Week van de Ontmoeting extra zien met dat lekkere kopje koffie of thee. Dat is een mooi smeermiddel om het goede gesprek met elkaar aan te gaan. Heb jij behoefte aan een goed gesprek? Kan je een steuntje in de rug ? Of kom je zomaar even langs? De gebiedsregisseurs staan klaar voor een praatje!

BEHOEFTE AAN EEN NOG PERSOONLIJKER GESPREK?
De gebiedsregisseurs delen kaarten uit voor inwoners die behoefte hebben aan een nog persoonlijker gesprek. Denk aan een gesprek over vrijwilligerswerk, over het uitbreiden van je sociale contacten, over het organiseren van een straatfeest, over het volgen van workshops en trainingen, over of je in aanmerking komt voor een minimaregeling voor als je krap bij kas zit, over Automaatje, over langer thuis wonen of over iets ieders.

Gegevens

Datum:
28 september, 2022
Tijd:
12:30 - 14:30

Locatie

Markt Geldrop
Markt
Geldrop,
+ Google Maps