« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Inloopochtend OuderWijzer

Inloopochtend OuderWijzer

22 juni, 2022 @ 09:30 - 11:30

Beeld van inloopochtend spelende kinderen

Wekelijks organiseert OuderWijzer een inloopochtend voor ouders in de gemeente Geldrop-Mierlo. De inloopochtenden zijn op woensdag van 09.30 uur tot 11.30 uur. Tussen die tijden loop je binnen wanneer je wilt en blijf je zolang je zin hebt. Voor een praatje, gericht advies, of gewoon een kop thee.

Maar bijvoorbeeld ook om je kindje te wegen. Ook leuk: er is een sportcoach die gymoefeningen doet met de aanwezige baby’s en peuters. En is er een ouder broertje of zusje bij? Dan kan die hier ondertussen lekker even spelen.

Voor tips en informatie over alles wat jou als ouder bezighoudt

Iedere ouder heeft vragen. En niemand heeft alle antwoorden. Maar samen weten we wél heel veel. Als je meer weet, kun je meer voor je kind betekenen. En ben je beter voorbereid op iedere nieuwe fase van het ouderschap. Precies daarom is OuderWijzer er. Als (aankomende) vader of moeder gaat er een compleet nieuwe wereld voor je open, waarin je je eigen weg mag vinden. En je hoeft dat niet alleen te doen. Kom je naar onze inloopochtend? Dan krijg je tips en ideeën waarmee je altijd weer je eigen weg vindt. Die past bij jou en je kind.

Gegevens

Datum:
22 juni, 2022
Tijd:
09:30 - 11:30
Serie:
Evenement Categorieën:
,

Locatie

, Willem Barentzweg 4, 5665 VC Geldrop
Willem Barentzweg 4
Geldrop, Noord-Brabant 5665 VC Nederland
+ Google Maps